Hlavní obsah

Batole přecházelo silnici, zasáhli duchapřítomní hasiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve osmnáctiměsíční holčičce se ve středu v noci v australském Melbourne podařilo záhadným způsobem odplížit z dohledu svých rodičů a vydat se na dobrodružnou cestu napříč jednou z tamních silnic. Dítě naštěstí zahlédla dvojice hasičů, která ho před potenciálním nebezpečím zachránila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rodiče dítěte se údajně domnívali, že doma sleduje televizi. Holčičce se však podařilo dostat se ven a vzdálit se od domova asi sto metrů. V nočních hodinách tak byla na ulici úplně sama.

Zrovna se chystala přejít přes rušnou silnici, když ji z auta zahlédla dvojice tamních hasičů. Oba okamžitě vyskočili z vozidla a dítě popadli do náručí.

Zachránci vzali následně holčičku do jednoho z tamních zdravotních center, jehož pracovníci pomohli s určením její totožnosti. Policie pak dítě odvezla zpět za jeho rodiči.

„Rodiče se domnívali, že sleduje televizi, a byli z celé události nesmírně znepokojení. Hasičům byli velmi vděční. Naštěstí byli ve správný čas na správném místě,“ uzavřel šéf tamních hasičů Guy McCrorie.

Reklama

Výběr článků

Načítám