Hlavní obsah

Motorkář upadl na dálnici a proklouzl pod jedoucím kamiónem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký motorkář známý jako Hammy Dawg utekl takříkajíc hrobníkovi z lopaty. Motocykl se mu na dálnici vymkl kontrole natolik, že upadl a dostal se pod návěs jedoucího kamiónu. Malou skulinou se mu však podařilo proklouznout až na druhou stranu, takže vyvázl pouze s malými škrábanci.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář spadnul na silnici a projel mezi koly jedoucího kamiónu Video: AP

 
Článek

Na záběrech je viditelné, jak se řidiči motorky kymácela řídítka ze strany na stranu, načež následně spadl na zem a proklouzl malou škvírou pod návěsem jedoucího kamiónu.

Motocyklista se následně postavil na nohy a odběhl ke krajnici. Řada řidičů na místě zastavila, aby se přesvědčila, že je v pořádku a případně mu pomohla. „Je to v pohodě, nejsem mrtvý,“ opakoval vystrašený muž.

„Mám velké štěstí, že jsem naživu. Proklouzl jsem skrz malou skulinu. Kdyby kamión jel o něco rychleji, nebo pomaleji, dopadlo by to mnohem hůř. Jediné zranění, které mám, jsou nepatrné škrábance na koleni a boku. Žádná zlomenina,“ svěřil se koncem února na svém Youtube kanálu s názvem Hammy Moto.

„Proč jsem zavrávoral? Ne, nepředváděl jsem jízdu na zadním kole. Hlavní chybou bylo to, že jsem při vjíždění na dálnici přidal hodně plynu, přičemž jsem měl váhu těla položenou příliš vzadu. A v kombinaci s hrbolatou cestou to nakonec vyústilo v kymácení,“ vysvětlil.

Reklama

Výběr článků

Načítám