Hlavní obsah

Policisté a hasiči pohotově zachránili dusící se štěně bernardýna

Novinky, tcs

Neobvyklý zákrok mají za sebou policisté z městečka North Reading v americkém státě Massachusetts. Na policejní stanici vběhl v neděli večer vyděšený pár s bezvládným štěnětem bernardýna v rukou. Ve spolupráci s hasiči dokázali muži zákona několikatýdenní štěně zachránit.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté zachránili dusící se štěněVideo: Reuters

 
Článek

Měla to být v neděli úplně obyčejná služba, nakonec však museli policisté zasahovat u případu, na který asi dlouho nezapomenou. Na policejní služebnu vtrhla Megan Vitaleová se svým přítelem, který nesl bezvládné štěně. Pár měl psa u sebe doma první den a při jídle štěněti uvízlo sousto v krku a začalo se dusit.

„Policisté zjistili, že pes nedýchá a nereaguje,“ uvádí se v prohlášení policejního oddělení. Strážníci Hernandez, DiPietro a Aleo tedy začali provádět klasické oživovací úkony včetně masáže srdce. Po chvíli se k nim přidalo i několik hasičů. Jejich kyslíková maska nakonec pomohla a štěně se probralo.

Malý bernardýn se nakonec plně zotavil a je v pořádku zpět u svých majitelů. „I když to nebyl ten typ případu, které řešíme každý den, strážníci zareagovali v nouzové situaci přesně tak, jak měli,“ pochválil své muže policejní náčelník Michael Murphy.

Reklama

Výběr článků

Načítám