Hlavní obsah

Britská královna překvapila svojí návštěvou na londýnské módní přehlídce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodní módní přehlídka s názvem London Fashion Week je vyhledávanou událostí známých osobností. Britskou královnu Alžbětu II. tam ovšem nikdo nečekal. Jednadevadesátiletá panovnice usedla do první řady a přehlídku si podle všeho náramně užívala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britská královna Alžběta II. navštívila módní přehlídku v LondýněVideo: Reuters

 
Článek

Královna byla překvapivým hostem úterní a zároveň poslední přehlídky celé akce, během níž byly k vidění modely britského návrháře Richarda Quinna.

The Guardian informoval, že když Alžběta II. vstoupila do sálu, v celé místnosti zavládlo ticho. Následně se však všichni postavili, aby jednadevadesátiletou panovnici náležitě přivítali.

Foto: Profimedia.cz

Módní přehlídku si podle všeho nesmírně užívala.

Podle fotek lze lehce nabýt dojmu, že si přehlídku nesmírně užívala. Seděla v první řadě v obležení výkonné ředitelky British Fashion Council Caroline Rushové a ředitelky americké redakce módního magazínu Vogue Anny Wintourové, se kterými údajně neustále vtipkovala.

Foto: Reuters

Britská královna se objevila na módní přehlídce London Fashin Week.

Hned vedle Wintourové pak seděla garderobiérka královny Angela Kellyová, která dohlédla na to, aby byla panovnice jako vždy elegantně oděná. Na sobě měla světle modrý kostým a rukavice, kabelku a boty v černé barvě.

Po přehlídce vyšlo najevo, že královna přišla především proto, aby návrháři Richardovi Quinnovi udělila cenu královny Alžběty II. za práci pro britskou módu.

Foto: Reuters

Návrháři Richardovi Quinnovi udělila cenu královny Alžběty II. za práci pro britskou módu.

„Vím, že si nepřejete být označována za módní ikonu, ale pro všechny z nás, kteří jsou v tomto sále a neuvěřitelně si vás váží, jí nepochybně jste,” představila královnu před udílením ceny Rushová. Quinn po skončení akce prozradil, že to byl zážitek z říše snů.

Reklama

Výběr článků

Načítám