Hlavní obsah

Jedenáctiletý školák si potají vyzkoušel řídit bagr. Zboural železnou bránu

Novinky, tcs

Svým očím nevěřil bagrista jménem Čang, když se v úterý 2. ledna vrátil ke svému stroji. Nejenže nestál na svém místě, ale kdosi s ním navíc porazil masivní železnou bránu. Záběry z průmyslových kamer nakonec odhalily, že si do kabiny nezamčeného bagru vlezl jedenáctiletý školák, který si chtěl řízení těžké stavební techniky vyzkoušet.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Školák si potají vyzkoušel řídit bagr. Zboural železnou bránuVideo: AP

 
Článek

Kuriózní incident se odehrál ve městě Su-čou v čínské východní provincii Ťiang-su. Na to, že někdo manipuluje s jeho strojem, upozornil Čanga dělník, který na stavbě pracoval. Bagrista se okamžitě vrátil na místo, a když viděl, že někdo porazil bránu, informoval o všem policii.

Ta zkontrolovala záznamy z průmyslových kamer a odhalila, že viníkem je malý chlapec, který si zřejmě chtěl splnit sen skoro každého kluka a kolos si zařídit. Podle místních médií byl školák Čangův soused, který muže často sledoval při práci. Proto také věděl, jak bagr řídit.

Chlapcovi rodiče už přislíbili, že škodu nahradí a bagristovi se dostalo od policie dobře míněné rady: „Bagr si musíte zamykat.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám