Hlavní obsah

Školou v USA prosvištěla srnka, studenti jen nevěřícně koukali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodbami jedné ze základních škol v americkém státě Mississippi ve středu ráno proběhla srnka. Během kratičké návštěvy školy stihlo zmatené zvíře nešikovně upadnout a zranit se, ihned však vstalo a jinými dveřmi uteklo zpět do přilehlých lesů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Srnka vběhla do školy a jako namydlený blesk z ní zase vyjelaVideo: Enterprise School District, AP

 
Článek

Základní škola v americkém městě Enterprise měla ve středu ráno neobvyklého hosta. Na jednu z tamních chodeb vběhla poplašená srnka, která byla z nenadálé návštěvy školy natolik zmatená, že před zraky studentů krkolomně upadla na zem.

Žáci jí museli uhýbat, jinak by do nich s největší pravděpodobností narazila. Srnka naštěstí po podlaze doklouzala k jinému vchodu, postavila se zpět na všechny čtyři a ihned utekla. Během incidentu nebyl kromě srnky nikdo zraněn.

Škola se nachází ve venkovské zalesněné oblasti asi 160 kilometrů východně od města Jackson. Ředitel školy Marlon Brannan agentuře AP prozradil, že je neobvyklé spatřit srnku v areálu školy, tato se ale podle něj už od časného rána pásla nedaleko dětského hřiště.

Brannan rovněž uvedl, že srnka se při návštěvě školy zranila a krvácela z nosu. Nakonec však našla cestu ven, proběhla mezi dvěma vozidly a utekla zpátky do přilehlých lesů.

Reklama

Výběr článků

Načítám