Hlavní obsah

Skončil pod jedoucím vlakem, jako zázrakem vyvázl bez škrábance

Incident, při němž muž uvízl pod více než kilometr a půl dlouhým jedoucím nákladním vlakem, se odehrál na vlakovém nádraží ve městě Banakata ležícím v indickém státě Uttarpradéš. Muž si chtěl údajně zkrátit cestu, to se mu však vymstilo. Naštěstí vyvázl bez zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muže přejel celý vlak, vyvázl bez škrábanceVideo: AP

 
Článek

Muž minulou středu údajně spěchal na vlak, který měl odjíždět ze vzdálenějšího kolejiště. Místo toho, aby k přesunu využil přilehlý most, rozhodl se zkrátit si cestu a podlézt pod nákladním vlakem, jenž stál hned vedle.

Nešťastník si ale bohužel nevšiml, že se nákladní vlak zrovna chystal k odjezdu. Jeho kola se dala do pohybu ve chvíli, kdy se muž nacházel přímo pod ním. V ten moment už mu nezbylo nic jiného, než nehybně ležet a doufat, že všechno dobře dopadne.

Lidé, kteří stáli opodál, na muže křičeli, aby se v žádném případě nehýbal a vyčkal, až celá vlaková souprava projede. Poté k vystrašenému muži ihned přispěchali, aby mu pomohli dostat se z kolejiště ven.

Celá řada svědků podle agentury AP následně vypověděla, že byl zcela jistě v podnapilém stavu. Z děsivého incidentu však vyvázl bez jediného škrábance.

Reklama

Výběr článků

Načítám