Hlavní obsah

Kylie Minogue by potěšil zásnubní prstýnek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Australská zpěvačka Kylie Minogue se již těší na vánoční svátky. Doufá totiž, že v jednom z dárkových balíčků najde zásnubní prstýnek. Proti takovému daru by prý nijak neprotestovala. Naznačila tak, že by se již koncem roku mohla zasnoubit, napsal britský internetový server Female First.

Článek

"Miluju malinkaté běžné věci, jako třeba hrnečky či konvičky. Ale kdyby se mi do cesty připletl obrovský diamant, určitě bych neřekla ´ne´," prohlásila Minogue.

Před několika týdny se přitom začalo spekulovat, že se Kylie se svým milencem, francouzským hercem Olivierem Martinezem rozešla. Nic na tom podle jejích slov není pravda. Kromě toho prý vážně pomýšlejí na svatbu.

Minogue vánoční svátky stráví v rodné Austrálii se svými rodiči Ronem a Carol. Během Vánoc se také setká se svou sestrou Dannii. Martinez, který v prosinci bude natáčet v Los Angeles, by si měl o Vánocích udělat přestávku a  strávit je s rodinou své vyvolené stejně jako loni.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue dostala od přítele jachtu

Šestatřicetileté australské zpěvačky Kylie Minogue si její přítel, francouzský herec Olivier Martinez, velmi váží. Na důkaz lásky jí daroval jachtu, kterou...

Kylie Minogue se chce usadit na jihu Francie

Australská zpěvačka Kylie Minogue a její snoubenec, francouzský herec Olivier Martinez, hledají vhodné místo, kde by si zakoupili svůj první společný dům....

Kylie Minogue holduje sexu po telefonu

Sex po telefonu se v posledních dnech stal pro Kylie Minogue jedinou cestou, jak zůstat nablízku svému francouzskému příteli Olivieru Martinezovi, když jsou...

Výběr článků

Načítám