Hlavní obsah

Číňan místo před sebe koukal do mobilu. Vjel do hluboké díry v silnici

Novinky, tcs

Tahle událost zřejmě odnaučí mladého muže z města Pej-chaj věnovat se za jízdy čemukoliv jinému než silnici před sebou. V noci ze středy na čtvrtek se totiž na jednom z přechodů propadla vozovka. O pár vteřin později do ní vjel řidič skútru, který měl oči přilepené k displeji mobilu. Záběry zveřejnila čínská televize CCTV.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič na skútru se nevěnoval řízení, skončil v dířeVideo: Reuters

 
Článek

Propad země krátce po půlnoci zachytily bezpečnostní kamery umístěné u přechodu. V okamžiku, kdy se dva metry hluboká díra otevřela, naštěstí nikdo ulici nepřecházel. Po vozovce se ale blížil mladík na skútru.

Důvod, proč si obrovské díry nevšiml dřív, než bylo pozdě, byl jednoduchý - za jízdy koukal na displej mobilního telefonu. Nehoda se nakonec obešla bez vážnějších zranění. Potlučený mladík se za pomoci svědků sám vydrápal nahoru. Jeden z přihlížejících řidičů se nabídl, že ho doveze na vyšetření do nemocnice.

Dopravní policie následně díru ohradila a hned následující den začali dělníci díru zavážet. Místní úřady očekávají, že vozovka bude v plně použitelném stavu do dvaceti dní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám