Hlavní obsah

Z letadla vyskočil hráč na tubu. Na padáku si pak zahrál Jízdu valkýr

Novinky, tcs

Skloubit povolání a koníček je někdy opravdu těžké. Dokonale se to však povedlo na počátku července jedenatřicetiletému Danny Maliovi. Profesionální hudebník a nadšenec do parašutismu seskočil 7. července v tandemu s leteckým instruktorem Chrisem Garciou nad oblastí Moruya na jihovýchodě Austrálie. Nahrávku nyní uveřejnila Caters News.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Seskok padákem s tubouVideo: AP

 
Článek

„Celý nápad vznikl jednou po seskocích. Popíjeli jsme večer pivo a někdo si vzpomněl, že hraju na tubu,“ vysvětlil počátek šíleného nápadu Danny. „Instruktoři po mě chtěli, abych jim zahrál skladbu Spanish Flea, no a ten nápad se pak trochu proměnil,“ řekl Danny.

Povzbuzen svými přáteli, Danny si vypůjčil tubu ze školy, kde učil, a vyrazil na svůj výjimečný seskok. „Ten skok bylo asi to nejpraštěnější, co jsem zažil,“ smál se hudebník. „Jen jsem se modlil, aby tuba během výskoku vydržela přivázaná,“ dodal. Ve vzduchu si zahrál nejen skladbu Spanish Flea ale i Wagnerovu triumfální Jízdu valkýr.

„Hrát tuhle píseň a mít nádherný výhled na australské pobřeží je prostě úžasné,“ vylíčil Danny své zážitky. Nyní má v plánu přesvědčit některé své kolegy z hudební branže a vytvořit tak trio či kvartet, které bude hrát skladby během letu na padáku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám