Hlavní obsah

Po bouračce z malého auta vyskákalo devět lidí. Všichni utekli

Novinky, Martin Vlk

Majitel obchodu v anglickém Leicesteru byl ohromen, když jeho kamerový systém v pátek zachytil velmi nevšední událost. Na videu, které poskytl agentuře Reuters, je vidět havárie dvou osobních automobilů. Bezprostředně po nárazu z jednoho vozu vyskákalo devět lidí a všichni společně utekli.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Z osobního auta vyskákalo po nehodě devět lidíVideo: Caters News, AP

 
Článek

Dopravní nehoda se stala v pátek zhruba v půl osmé večer v jedné z ulic anglického Leicesteru. Řidič automobilu značky Honda Civic nestihl včas zabrzdit, když před ním zastavilo bílé audi.

Po nárazu postupně ze zadního automobilu vyskákalo osm lidí, kteří ihned začali utíkat z místa činu.

Jeden z mužů se však vrátil, v opuštěném autě si pravděpodobně něco zapomněl. Když se dal opět na úprk, vzpomněl si, že v kufru vozu je zavřený poslední člen posádky. Rychle jej tedy z auta vysvobodil a poté oba uprchli.

Zmatený řidič vozu Audi nestihl nijak zareagovat. Zavolal tedy policii, která o hodinu později opuštěné auto z vozovky odstranila.

„Byl jsem šokován. Překvapilo mě, když z auta postupně vyskákalo tolik lidí. Okolnosti se zdají být trochu podezřelé, protože všichni utekli. Když se ale na video díváte, musíte se tomu smát,” uzavřel pro agenturu Reuters majitel obchodu Shyam Sony, jehož kamerový systém celý incident zachytil.

Reklama

Výběr článků

Načítám