Hlavní obsah

Renée Zellwegerová se učí francouzsky a vařit

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská hvězda Renée Zellwegerová se v současnosti pečlivě připravuje na budoucí život všestranné manželky. Herečka proto začala docházet na hodiny francouzské konverzace a zároveň se učí vařit. Chce totiž ovládat nejen jazyk diplomatů, jehož znalost patří k nezbytnostem vzdělaných a kultivovaných osob, ale jejím záměrem je rovněž vyniknout při přípravě a servírování lahodných pokrmů.

Článek

"Chystám se zlepšit svou francouzštinu. Přestala jsem jí mluvit před mnoha a mnoha lety a dnes je to opravdová bída. Je čas, abych si její znalost opět upevnila," upřesnila herečka, která francouzštinu hodlá využít při konverzaci ve vyšší společnosti.

Návštěvami hodin vaření sleduje obdobný cíl - chce totiž více času trávit ve společnosti svých přátel a hostit je doma. "Naše vztahy byly pochroumané. Skoro jsem je v minulosti nevídala," postěžovala si Zellwegerová.

Herečka nepočítá s tím, že by se stala hospodyňkou jako za starých časů. Nicméně věří, že brzy alespoň částečně ovládne dovednosti, které byly pro ženy kdysi dávno samozřejmostí. Jak sama říká, v životě se hodí všechno. Nebrání se přitom výpomoci muže, herečka však o svém partnerském životě většinou mlčí.

Renée si vzala u filmu na rok dovolenou. Před přestávkou se ještě objeví po boku Russella Crowea v novinkovém snímku Chinderella Man. Na plátnech kin ji nyní mohou diváci vidět ve snímku Bridget Jonesová: S rozumem v koncích.

Reklama

Související témata:

Související články

Renée Zellwegerová rozprodá svůj šatník

Fanoušci Renée Zellwegerové dostanou jedinečnou šanci, jak získat památku na svou oblíbenou herečku. Hvězda snímku Deník Bridget Jonesové totiž hodlá prodat...

Renée Zellwegerová chce být matkou

Biologické hodiny tikají, kamarádky chovají, a Renée Zellwegerovou to vše dojímá. Nedávno se stala čerstvou kmotřičkou a to ji definitivně utvrdilo ve faktu,...

Renée Zellwegerová se zasnoubila s Whitem

Herečka Renée Zellwegerová se údajně zasnoubila se svým přítelem Jackem Whitem. S odvoláním na přátele z hereččina okolí o tom v pondělí informoval internetový...

Výběr článků

Načítám