Hlavní obsah

Řidič v luxusním voze živě vysílal svou rychlou jízdu po dálnici, vzápětí přišel o řidičák

Novinky, zkr

Čínská policie dopadla silničního piráta, který - na rozdíl od většiny jiných podobných řidičů - svou rychlou jízdu po dálnici ve svém luxusním voze živě vysílal na internetu. Na základě toho určili policisté jeho polohu, počkali si na něj u mýtné brány a sebrali mu řidičský průkaz, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič v luxusním voze živě vysílal, jak překračuje povolenou rychlost na dálniciVideo: Reuters

 
Článek

Mladý muž v automobilu v přepočtu za 3,3 miliónu korun se řítil po dálnici z města Che-fej v provincii An-chuej do Čchang-čou v sousední provincii Ťiang-su. Během cesty živě vysílal svou jízdu a reakce na ni komentoval: „Tak rychle, opravdu rychle! Ale pochybuji, že 150 nebo 170 kilometrů v hodině je dost rychle.“

Někdo z diváků, kteří jeho přenos zahlédli, však informoval policii. „Obdrželi jsme zprávu kolem 11:30, že nějaký řidič živě vysílá svou rychlou jízdu,“ uvedl policista Ťien Chu. Na základě videa policie opravdu zjistila, že řidič překračuje povolené limity a už si na něj stačilo jen počkat.

Jak se ukázalo, nejednalo se zdaleka o první přestupek muže příjmením Ťiang. Proto mu kromě pokuty policisté na místě sebrali řidičský průkaz.

Reklama

Výběr článků

Načítám