Hlavní obsah

Do centra města se zatoulal los

Novinky, Linda Nguyenová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do centra města se v americkém Coloradu zatoulal los. Ve městě Broomfield se promenádoval před nákupním centrem. Policie ho kvůli bezpečnosti dopravy i jeho samotného uspala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Los zabloudil do civilizaceVideo: Reuters

 
Článek

Veterinářům a strážníkům z Colorado Parks and Wildlife se v pondělí ráno velmi rychle podařilo trefit losa uspávací šipkou. Zvíře ještě pár minut bloudilo kolem, pak konečně usnulo a bylo přeneseno do přívěsu.

Mluvčí Colorado Parks and Wildlife Jeniffer Churchillová oznámila, že tento samec losa je tentýž, kterého chytili a přemístili minulý týden, když se objevil v sousedním městě Arvada. „Musel si to tu oblíbit, většinou zůstávají tam, kam je přemístíme,“ řekla Churchillová.

Podle Churchillové se strážníci budou snažit lose přemístit o něco dál. „Doufejme, že zpátky už se nevrátí,“ dodala.

V poslední době to nebyl ojedinělý incident spojený s těmito zvířaty v Coloradu. Na začátku června zaútočil jiný los na dvě ženy v Jamestownu, dalšího losa se svým mládětem zahlédli minulý týden, jak se potulují v centru města Boulder.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám