Hlavní obsah

Tvrdý náraz autobusu muže odhodil na chodník. Vstal a pokračoval do hospody

Novinky, tcs

O štěstí v neštěstí může hovořit Simon Smith (53) z britského Readingu. Při přechodu ulice ho srazil autobus, který se nečekaně vyřítil ze zatáčky. Muže čelně nabral a odhodil o několik metrů dál. Naštěstí si však Smith z otřesně vypadající srážky odnesl jen spoustu odřenin a podlitin.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Autobus srazil v plné rychlosti chodce, ten vstal a šel do hospodyVideo: AP

 
Článek

V sobotu 24. června kolem deváté hodiny ranní byl Smith na cestě do hospody Purple Turtle, která se nachází na nepříliš rušné ulici Gun Street uprostřed města Reading. Do vytouženého cíle mu zbývalo jen pár metrů, když situace nabrala nečekaně dramatický rozměr.

Ze zatáčky se vyřítil fialový doubledecker, jehož řidič nad ním očividně ztratil kontrolu. Během několika vteřin srazil zezadu nic netušícího Smithe a odmrštil ho na chodník. Letící muž narazil hlavou do skleněné výlohy.

Naštěstí řidič autobusu dokázal změnit směr jízdy dříve, než několikatunový kolos mohl Smithe přejet. K překvapení všech se muž zvedl a vešel do hospody, jako by se nic nestalo. Tam pro něj brzy dorazila sanitka, která ho odvezla na vyšetření do nemocnice.

„Simon byl pořádně dobitý. Myslím, že poté, co ho propustili, si šel dát pořádnou pintu na zdraví,“ uvedl pro server Metro.co.uk spolumajitel hospody Daniel Fraifeld (50).

Policie celý případ vyhodnotila jako nešťastnou náhodu. Příčina nehody se dál vyšetřuje, spekuluje se o tom, že se autobusu dostal do cesty koš povalený na kraji silnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám