Hlavní obsah

Sestrám z dvojčat se ve stejný den narodili synové

Novinky, Barbora Sirová

Říká se, že všechna dvojčata jsou po celý život svázána neobyčejně silným poutem. Provází je prý silná schopnost empatie a jsou doslova dvě těla a jedna duše. Pokud je to pravda, pak tyto dvě maminky z amerického New Jersey v USA tomu nasadily korunu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sestry dvojčata porodily ve stejný denVideo: Reuters

 
Článek

Sestry Danielle Grantová a Kim Abrahamová jsou novopečené maminky z New Jersey. Narodily se jako dvojvaječná dvojčata a je jim dvaatřicet let. Celý dospělý život se těšily na to, až budou mít děti, a doufaly, že se jim to podaří ve stejnou dobu, aby byly stejně staré a pro sestry tak bylo i snazší je společně vychovávat.

Nikdy by je ale nenapadlo, že se jejich děti narodí v jeden a ten samý den. Kim i Danielle se navíc narodili synové. Přestože měli oba zpoždění, přišli na svět jen čtyři hodiny po sobě. Agentura AP uvedla, že původně se měli oba chlapci narodit 22. dubna. Maminky se ale dokázaly sehrát za všech okolností, oba synáčci tak přišli na svět o šest dní později, 28. dubna.

„Zdravotní sestru dělám už hodně dlouho a pracovala jsem na několika různých místech, ale něco takového jsem v životě neviděla. Je to unikátní případ,“ nechala se slyšet Joanne Simonettiová ze zdravotního střediska Ocean Medical Center v New Jersey.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám