Hlavní obsah

Melania musela šťouchnout do Trumpa, aby zvedl ruku při hymně

Pobavení vyvolal americký prezidentský pár během hymny při tradiční a prestižní velikonoční slavnosti v Bílém domě. Když začala hrát hudba, první dáma Melania Trumpová a její syn Barron si položili ruku na srdce, prezident Trump ale nikoliv. Jeho manželka ho proto pohotově upozornila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Trump se zapomněl při hymně, pomohlo šťouchnutí manželkyVideo: AP

 
Článek

Trojice vystoupila na balkóně v doprovodu velikonočního zajíčka a zpěvačky, která hymnu zpívala doprovázená armádní kapelou.

Melania a 11letý Barron si okamžitě položili pravou ruku na srdce, jak je v USA při hymně na znamení úcty zvykem. Prezident Trump se však trochu zapomněl, a tak ho jeho manželka taktně šťouchla rukou a situaci tak zachránila.

Lidé si toho samozřejmě všimli a začali to hojně komentovat na internetu. V reakci na Trumpovo časté vychvalování různých událostí a věcí to někteří označili za „nejlepší šťouchnutí v historii“, další pak uvedli, že kdyby se toto stalo Obamovým, následovaly by v médiích velmi negativní komentáře.

Nejtrefnější a nejzmiňovanější však byla reakce, že žena původem ze Slovinska na rozdíl od svého amerického manžela věděla, co se sluší udělat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám