Hlavní obsah

Nápadité „rozpouštěcí“ video vám chtě nechtě připomene amarouny

Novinky, lpl

Pokud si při zhlédnutí videa vybavíte amarouny - ne příliš chutnou želé stravu z kultovního sci-fi seriálu Návštěvníci, jistě nebudete jediní. V posledních měsících se navíc s různými „rozpouštěcími“ nahrávkami roztrhl pytel. Tohle si ale získalo srdce statisíců diváků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rozpouštění sladkostí v rytmu VivaldihoVideo: Reuters

 
Článek

Rakouský filmař a fotograf Erwin Trummer se totiž rozhodl spojit kreativní kombinaci v podobě rozpouštění cukrovinek na horké pánvi s klasickou hudbou - konkrétně se Čtvero ročními obdobími od Antonia Vivaldiho.

Gumoví medvídci, různé druhy čokolády, želé bonbóny a další pochutiny se postupně roztaví na pánvi, aby pak znovu „povstaly z cukru“ v rytmu hudby. Video, které mladý umělec nahrál na server youtube 28. března si za pouhý týden nasbíralo na 200 tisíc zhlédnutí a lavinově se šíří po sociálních sítích.

„Mám velmi, velmi dobré ohlasy. Většině lidí se video moc líbilo. Užívali si rozpouštění zkombinované s hudbou. Někteří dokonce tvrdili, že to byla nejuspokojivější věc, kterou kdy viděli,“ řekl agentuře Reuters Trummer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám