Hlavní obsah

Drsná zima změnila obyčejný dům v ledovou pevnost

Novinky, dov

Až se příště budete třást zimou při pouhých deseti stupních Celsia, vzpomeňte si, že může být ještě hůř. Skoro celý týden sněhové nadílky v americkém státě New York v kombinaci s větrem a deštěm způsobil, že dům Johna Kucka zcela pokryl led. Jeho víkendový domek se proměnil v mrazivou pevnost.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dům na pobřeží se proměnil v ledový palácVideo: AP

 
Článek

Američan John Kucko uplynulou neděli zažil drsné překvapení. Stát New York si v těchto dnech „užívá” nepříjemných mrazů a sněhu, Kucko ale určitě nečekal, že se jeho víkendový domek během několika dnů změní na přírodní iglú.

„Vypadá jako z filmu Ledové království,“ řekl Kucko reportérům CNN. Zima ho letos krutě přelstila a z domu u jezera udělala obří mrazák. Američan, který je profesionálním fotografem, se rozhodl svého neštěstí aspoň trochu využít a zamrzlé obydlí nafotil a natočil na video. Pro CNN dodal, že za posledních několik dnů ve Websteru, kde jeho dům stojí, panovalo dost drsné počasí.

„Minulý týden jsme tu měli opravdu divoké větry. Spadlo vedení elektřiny a přes 150 tisíc lidí bylo bez proudu, někteří dokonce i několik dní,“ řekl Kucko. Dům leží zhruba sedm metrů od břehu jezera Ontario, které se spolu se sněhem a studeným větrem podepsalo na vzhledu Kuckova ledového domu. Na videu lze také dobře vidět, že vedlejší domy s ledem takový problém neměly. Jejich majitelé v nich totiž bydlí celoročně a na rozdíl od Kuckova domku stojí dál od břehu.

Reklama

Výběr článků

Načítám