Hlavní obsah

Dobří lidé chodí po letištích. Cestující bez váhání koupila cizímu dítěti letenku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Omaha, Nebraska

Cizí žena překvapila zoufalého otce, který neměl peníze na letenku pro svou dvouletou dceru. Ten si myslel, že holčička může letět zdarma, ovšem podle zaměstnance letiště už byla příliš stará. Jako anděl strážný se náhle zjevila žena s kreditní kartou a bez mrknutí oka za další letenku zaplatila 749 dolarů (téměř 19 tisíc korun).

Foto: Profimedia.cz

Neznámá žena koupila dítěti letenku téměř za 19 tisíc korun. Ilustrační foto

Článek

Otec holčičky byl podle očitého svědka Kevina Leslieho, který celou situaci z letiště v Omaze ve státě Nebraska z minulého týdne popsal na Facebooku, emocionálně zasažen. Prý si nemohl dovolit let přesunout nebo koupit dceři extra letenku. „Držel se za hlavu, objímal dceru, bylo očividné, že byl zlomený,“ tvrdí svědek.

Dobrá duše

Žena stojící ve frontě za mužem s dcerou slyšela celý rozhovor a přistoupila k nim. Po krátké rozmluvě s otcem jen vzala svou kreditku a požádala zaměstnance letiště, zda by mohla dívce letenku koupit. Prodávající byl taktéž jako všichni ostatní v šoku a znovu se ujistil, zda si je žena vědoma toho, kolik letenka stojí.

Zaskočený otec chtěl vědět, jak se jeho anděl strážný jmenuje, aby se mu mohl odvděčit a vrátit peníze zpět, ale žena jen mávla rukou a odvětila, ať to nechá být.

Každý ji má rád

Přestože štědrá žena chtěla zůstat v anonymitě, příspěvek na Facebooku se začal šířit světem rychlostí blesku. Netrvalo dlouho a žena byla identifikována přáteli a kolegy jako Debbie Boltonová, jedna z šéfů v úklidové firmě.

„Obdivuji Debbie velice. Je to skvělá žena, a jak ji znám, nikdy by tohle neudělala kvůli popularitě, je prostě taková,“ řekla Daily Mailu její kolegyně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám