Hlavní obsah

„Je střízlivý!“ Řidič při silniční kontrole před policisty žongloval

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že neřídí opilý, dokázal mladý americký student při silniční kontrole vskutku originálním způsobem. Nemusel se procházet po čáře jako mnozí jiní před ním. Policistům, kteří jej zastavili, totiž nabídl mnohem zábavnější test.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: „Je střízlivý!“ Řidič na silniční kontrole před policisty žonglovalVideo: University of Central Arkansas Police, AP

 
Článek

Blayk Puckett je 21letý americký student univerzity v Arkansasu a ve svém volném čase se věnuje zajímavému koníčku. Je amatérským kouzelníkem a bavičem. Když jej minulý týden v pátek zastavila policejní hlídka s podezřením, že mladý řidič požil před jízdou alkohol, Blayk vzniklou situaci pojmul jako jedinečnou příležitost.

Aby policistům dokázal, že je v pořádku a schopen jízdy, nabídl jim, že jim zažongluje. Policisté to mladíkovi povolili a k jejich překvapení se ukázalo, že je v tom Puckett opravdu dobrý. Video jeho výkonu, který by podle nich žádný opilý člověk nezvládl, pak vyvěsili na sociální síť. Z mladého řidiče byli nadšení.

„Očividně jste v pořádku. Tohle by totiž nikdo pod vlivem nesvedl,“ smál se policista. Zábavný kousek se Puckettovi povedl a hlídka jej za to také ocenila jen upomínkou. Zastavili ho prý proto, že jel pomalu a blízko krajnici, což často značí opilého řidiče.

Reklama

Výběr článků

Načítám