Hlavní obsah

Tříletá holčička spadla pod vlak, zachránili ji kolemjdoucí

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tříletá dívenka upadla do mezery vlakové plošiny na nádraží v severozápadní čínské provincii Čching-chaj. Naštěstí jí okamžitě přiběhli na pomoc procházející lidé, a tak měla nešťastná náhoda dobrý konec.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lidé zachránili tříletou holčičku, která spadla pod vlakVideo: AP

 
Článek

Před týdnem svět obletěly záběry z čínského vlakového nádraží města Si-ning, kde se malé dítě bezelstně rozeběhlo ke stojící soupravě, aby nahlédlo do okna vagónu. Stačil okamžik nepozornosti a tříletá holčička zmizela v mezeře mezi vlakem a nástupištěm.

Pád děvčátka naštěstí vidělo dost lidí, kteří se mu okamžitě rozeběhli na pomoc. Žena, která kráčela k vlaku před holčičkou, byla podle informací místního zpravodajství CCTV News její matka. Ta se jako první dcerku zoufale snažila zpod vlaku vyprostit.

Holčička si nezpůsobila žádné vážné zranění. Podle bezpečnostní služby vlakového nádraží v Si-ning měla opravdu velké štěstí, že se jí nic nestalo. S pozornými kolemjdoucími se snažil o její záchranu i přítomný průvodčí, který zavčas upozornil řidiče vlaku, aby se nerozjel. Záznam pádu, který má naštěstí dobrý konec, je ovšem velkým strašákem pro rodiče po celém světě.

Reklama

Výběr článků

Načítám