Hlavní obsah

Dívce se v uchu zasekl had

Novinky, dov

Majitelka krajty královské z amerického Portlandu musela před několika dny navštívit místní nemocnici poté, co jí její hadí mazlíček vlezl do roztaženého ušního lalůčku. Po zásahu doktorů byl had i dívka překvapivě v pořádku - a svět se od té chvíle královsky baví (i děsí) na jejich účet.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

U fotografie mladé Ashley Glaweové z amerického Oregonu by se člověk nejraději smál a plakal zároveň. Američanka vlastní malou krajtu královskou jménem Bart, kterou v osudný den nechala lézt kolem svého krku. Tentokrát se při jejich společné hře zvědavá krajta vydala na dobrodružství, ze kterého nebyl snadný návrat – své majitelce se had rozhodl vlézt do roztažené ušní dírky, ve které zrovna ten den dívka neměla umělý roztahovák.

Ihned poté se Ashley přesvědčila, že živá zvířátka opravdu nejsou vhodnými náušnicemi. Bart se zasekl a nešel vytáhnout. Šílenou situaci pak Ashley musela vyřešit za pomoci doktorů portlandské nemocnice.

Dívka ještě před odstraněním Barta vyfotila selfie, které od té chvíle obletělo svět. „Tohle byla ta nejšílenější věc, která se mi kdy stala – moje krajta královská se rozhodla, že se mi zasekne v ušní dírce! Ani mi nestačilo dojít, co to Bart provádí, a v tu chvíli už bylo pozdě,“ napsala na svém facebookovém profilu. Ovšem láska k malému hadovi ji s tímto ncidentem nepřešla, právě naopak.

Jak vůbec živého hada dostali z jejího ucha? „Doktoři mi na ucho použili lokální anestezii a s pomocí vazelíny ho roztáhli, aby mohli Barta vytáhnout,“ psala Ashley dál na Facebooku. Had ani její ucho nakonec nedošli k úhoně, ovšem společnými fotografiemi pobavili a částečně i vyděsili celý svět.

Reklama

Výběr článků

Načítám