Hlavní obsah

Novou Miss Universe se stala vnadná Francouzka

Novou Miss Universe se stala Francouzka Iris Mittenaereová. Druhou nejkrásnější dívkou se v klání ve filipínské Manile stala Haiťanka Raquel Pélissierová a třetí skončila Kolumbijka Andrea Tovarová. Česká Miss 2016 Andrea Bezděková se do první třináctky z více než osmdesátky účastnic neprobojovala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Novou Miss Universe se stala Francouzka Iris MittenaereováVideo: Miss Universe Organization, Reuters

 
Článek

Čtyřiadvacetiletá francouzská tmavovláska převzala korunku od vítězky předchozího ročníku Filipínky Pii Alonzové Wurtzbachové. Nová Miss Universe neskrývala překvapení, jistě však nezažila takový šok jako před rokem její předchůdkyně.

Foto: Profimedia.cz

Iris Mittenaereová upoutala porotu mimo jiné i dokonalou postavou.

Na předchozím galavečeru, který se konal v prosinci 2015 v americkém Los Angeles, se totiž moderátor Steve Harvey spletl a vyhlásil novou Miss Universe napoprvé špatně. Pondělní večer (filipínského času) moderoval opět Harvey, který hned na úvod všechny ujistil, že tentokrát bude vše v pořádku.

Čtvrtou nejkrásnější dívku soutěže Miss Universe Mary Esther Wereovou z Keni moderátor zaskočil otázkou na současného amerického prezidenta Donalda Trumpa, který mimochodem do předloňska tuto soutěž vlastnil. „Politika... á, tak dobře,“ odpověděla Keňanka, která nakonec vyjádřila naději, že Trump bude schopen národ sjednotit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám