Hlavní obsah

Reality show Balírna dostane nový kabát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Televize Prima vtiskla seznamovací reality show Balírna nový koncept. S obnovenou formou pořadu, který nabídne více napětí a vzrušení, se budou moci diváci seznámit 2. listopadu. Stanice tak vyšla vstříc nápadům svých diváků.

Článek

Dosud diváci prostřednictvím SMS zpráv vybírali jednoho ze tří kandidátů pro jednu nezadanou ženu či muže. Kamery pak dva dny sledovaly, jak se rande vyvíjí. Po úpravách budou mít možnost soupeřit o srdce chlapce či dívky všichni tři potenciální partneři.

V prvním díle nové Balírny budou diváci svědky soupeření tří mužů o jednu ženu. Všichni tři budou mít na začátku stejnou šanci. Bude jen na nich, jakou zvolí taktiku.

Partner na cestu

Dívka se bude sama průběžně rozhodovat, kterého z nich odmítne. Každý den jednoho uchazeče vyřadí. Výherce získá cestu do Egypta a rozhodne, zda s ním pojede dívka, která si ho vybrala, nebo jeho kamarád. V následujícím díle pak bude vše opačně - tři ženy se utkají o jediného muže.

"Reality show Balírna považujeme za otevřený koncept, který se může přirozeně vyvíjet. Důležité je, aby podoba Balírny vycházela vstříc zájmům diváků, a to je hlavní pohnutka k formátové změně, kterou chystáme na listopad," řekl šéfredaktor vlastní tvorby Prima TV Radomír Šofr.

"Mnoho diváků vyjadřovalo určitý povzdech nad tím, že dvojice utvořená SMS hlasováním nebyla optimální z hlediska milostného vztahu, že oni sami hlasovali pro jiného adepta, se kterým by se vztah rozvíjel zajímavěji. Proto jsme se rozhodli dát možnost výběru partnera přímo účinkujícím samotným," dodal.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Líbí se vám nový koncept Balírny?

Anketa

Líbí se vám nový koncept Balírny?
Ano
75,7 %
Ne
24,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 415 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám