Hlavní obsah

Liška se vloupala do domu a lehla si do postele

Novinky, mšv

Představte si následující situaci. Přijdete domů, zamíříte do ložnice a v posteli leží divoké zvíře, které není vaším domácím mazlíčkem. Přesně to se stalo Londýňance Trudy Barryové. Zatímco byla v práci, do jejího bytu ve třetím patře se vloupala liška a lehla si do postele. Když žena přišla domů a zvíře našla, vyděsila se.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Liška se uvelebila v posteliVideo: Caters News, AP

 
Článek

Jak si cestu do uzamčeného domu mazaná liška našla, je záhadou. Když ji však Barryová našla ve své posteli, s křikem utekla do pokoje svého spolubydlícího a zavolala o pomoc známému, který také pořídil záznam. „Otevřela jsem dveře do ložnice a spatřím lišku. Šíleně jsem se vyděsila, tak jsem zabouchla dveře, zamkla je a schovala se,“ vypráví žena.

Lišku z pokoje nakonec vyhnal právě spolubydlící. Barryová následně vyměnila povlečení, protože měla strach, že by zvíře mohlo přinést viry a bakterie.

Jenže to ještě netušila, že se její nový chlupatý společník o dva dny později zase vrátí. Tentokrát ale zamířil do jiného pokoje. „Našli jsme ji v obýváku a spolubydlící ji zase vyhnal. Překvapilo mě, že se nás ani moc nebála. Byla spíš jako kočka, která někam pravidelně chodí na jídlo,“ dodala žena.

Většina známých se prý videozáznamu lišky v posteli smála. Barryová následně vtipkovala, že pokud se zvíře vrátí i potřetí, nechá si ho jako domácího mazlíčka.

Reklama

Výběr článků

Načítám