Hlavní obsah

Mladíkovi spadl při žádosti o ruku zásnubní prsten do vodopádu

Novinky, zkr
Thurmont

Záměr byl evidentní - požádat svou dívku o ruku na vizuálně atraktivním místě. Američan Isaiah Adams proto tento krok učinil u vodopádu v Thurmontu. Podcenil však nebezpečí, které takováto lokalita skýtá v případě, že nepůjde vše podle plánu. Zásnubní prsten tak nenávratně skončil ve vodní hlubině.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zásnubní prsten spadl při žádosti o ruku do vodopáduVideo: AP

 
Článek

Adams se svou vyvolenou Grace pózoval po vánočních svátcích na kraji kamene u vodopádu Cunningham Falls, informoval server týdeníku US Weekly. Nic netušící dívka si myslela, že jde jen o běžnou fotku na památku pěkného výletu.

Její přítel však najednou poklekl, z kapsy vyndal krabičku s prstenem a požádal ji o ruku. Ze záběrů je vidět, že Grace byla překvapená, nicméně kývala hlavou na souhlas. Okamžik štěstí se ale ve vteřině změnil v drama, když mladíkovi při nasazování prsten spadl do vody.

„Brečela jsem štěstím a vzápětí jsem brečela vyděšením. Podívala jsem se na přítele a ve tváři měl šok,“ uvedla nastávající nevěsta v televizním magazínu Inside Edition. Dvojice po šperku pátrala zhruba hodinu, leč marně. Svatbu ale incident prý rozhodně neohrozí.

Reklama

Výběr článků

Načítám