Hlavní obsah

Policista zastavil řidiče kvůli rychlosti, pak mu nečekaně pomohl

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Místo pokuty dobrý skutek. Tak postupoval jeden policista z amerického státu Wisconsin poté, co zastavil řidiče, který překročil povolenou rychlost. Jednalo se o studenta univerzity pospíchajícího na prezentaci. Potřeboval pomoc a trochu nečekaně se mu jí dostalo právě od policisty.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista pomohl studentovi uvázat kravatuVideo: Menomonie Police Department, AP

 
Článek

Policista Martin Folczyk z města Menomonie za svou kariéru od hřešících řidičů slyšel už mnoho výmluv a důvodů, proč jeli rychle, ale vysvětlení, které mu podal student Trevor Keeney, ho zaujalo.

Mladík jel rychle, protože sháněl kamaráda, jenž by mu pomohl uvázat kravatu. Oblek potřeboval na důležitou prezentaci ve škole, kterou potřeboval stihnout, uvedl web ABC News.

Folczyk pohotově zareagoval a mezitím, co si nechal prověřit studentovy doklady, si od něj kravatu vzal a správně ji uvázal. Poté ji ještě na Keeyneyho krku zkontroloval.

Mladíka policista nakonec pustil kromě perfektně uvázané kravaty jen s varováním. Od náčelníka policejního oddělení v Menomonie se Keeney dočkal ještě pozvání k nim na stanici na lekci správného vázání kravaty.

„Jel jsem tam a strávil jsem tam s ním asi půl hodiny. Bylo to skvělé,“ uvedl student.

K události došlo už 30. listopadu, policejní oddělení ale zveřejnilo video z palubní kamery až tento týden.

Reklama

Výběr článků

Načítám