Hlavní obsah

Policisté rozbili okno auta kvůli zmrzlé ženě. Šlo však o figurínu

Novinky, lpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudson

Policisté v americkém státě New York obdrželi v pátek ráno zprávu, že se v jednom z aut ve městě Hudson nachází zmrzlá žena. Muži zákona neváhali, vyrazili na místo a rozbili okénko, aby dostali starší dámu ven z vozidla. K jejich velkému překvapení se ale jednalo pouze o velmi realistickou figurínu.

Foto: Stephanie Keith, Reuters

Vůz newyorské policie

Článek

Rozrušený volající popsal policistům, že se v autě nachází nehybná starší žena, která umrzla k smrti. Auto pokryté sněhem a námrazou jasně dokazovalo, že „osoba“ byla v autě ponechána přes noc při teplotách hluboko pod bodem mrazu.

Po rozbití okénka však muži zákona zjistili, jak se věci mají. Na místě spolujezdce seděla připoutaná figurína s nasazenou dýchací maskou.

Na obranu policistů je nutno podotknout, že figurína vypadá opravdu velmi reálně.

Majitel auta poté sdělil bezpečnostním složkám, že tuto figurínu využívá jako nácvikovou lékařskou pomůcku a z poničeného vozidla nebyl příliš nadšený. Šerif však vysvětlil, že policisté jednali v souladu s protokolem.

„Rád bych upozornil všechny občany města Hudson, že pokud nechají na ulici zaparkované uzamčené vozidlo s figurínou životní velikosti sedící uvnitř .... rozbijeme mu okno,“ dodal pro BBC šerif Moore.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám