Hlavní obsah

Dostal nechtěný los, vynesl mu jmění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho lidí zkouší štěstí v loterii a klidně i celý život bez úspěchu používá stejná čísla. Stejně to dělal jeden muž z amerického New Jersey. Štěstí se na něj usmálo až poté, co mu prodavač v obchodě omylem dal los s jinými čísly.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sedmdesátiletý Dante Castillo sázel hru Cash4Life, u které si hráči v případě vítězství mohou vybrat jackpot, nebo si doživotně nechat týdně vyplácet menší částku. Castillo si obyčejně vybíral vlastní čísla, ale minulý čtvrtek dostal od obsluhy chybně los s náhodným tipem.

Sázenku si i přesto nechal a nestornoval ji, což se ukázalo jako šťastné rozhodnutí. V dalším slosování totiž vyjma bonusové prémie padlo všech pět hlavních čísel.

Castillo si tak společně s manželkou přišel na rovný milión dolarů, tedy zhruba 25 miliónů korun. Alternativou tedy bylo nechat si doživotně vyplácet tisíc dolarů týdně.

Na své si však přišel i obchod, v němž si Američan los koupil – k jeho majiteli putuje za prodej vítězného losu 10 tisíc dolarů (čtvrt miliónu korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám