Hlavní obsah

Z oznámení těhotenství udělala dvojice horor

Novinky, jky

Sice to není informace, bez které byste večer neusnuli, ale je jistě zajímavé se podívat, jak se se zvětšováním rodiny vyrovnávají někteří lidé po svém. Jeden kreativní budoucí otec se rozhodl, že informaci vytroubí do světa nestandardně. A se svou ženou si připomněli scénu ze snímku Psycho. Teď nám to „psycho” také nastane, vtipkoval mladý Brit.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Z oznámení těhotenství udělali hororVideo: Caters News, AP

 
Článek

Dítě, které se narodí Britům Nathanovi Ducemu a jeho partnerce Mary, zřejmě nebude mít v životě nudu. Pár, který je spolu už osm let, společně přetvořil legendární scénu z kultovního Hitchcockova hororu z roku 1960 tak, aby se vztahovala k aktuální radostné události.

IT manažer z města Leeds se tak ujal role Janet Leighové a vstoupil do sprchy. Nicméně místo toho, aby byl ubodán, tak ho jeho manželka Mary „vyděsí” ukázáním pozitivního těhotenského testu.

„Vždy jsem byl velký fanda hororů a myslel jsem si, že by tahle kombinace mohla dobře zafungovat. Samozřejmě jsme s manželkou rádi, že budeme rodiči. Chtěl jsem si ale tento moment zapamatovat nějak speciálně a Mary vždy ráda pomůže,” řekl s úsměvem Nathan.

Natočení celého vtípku zabralo páru pouhých 45 minut, dalších 30 minut pak trvala editace v počítači. Památku ale mají na celý život.

Reklama

Výběr článků

Načítám