Hlavní obsah

Z kousků indického kaskadéra není lehko u srdce. Mužům i jinde

Novinky, and

Indický kaskadér se připravuje na zápis do světové knihy rekordů, když provádí nesmyslné kaskadérské kousky. Mimo jiné se nechává přejet autem nebo rozbíjí několik skleněných lahví jedním úderem ruky. A dělá i kousky, u kterých musí každému muži přejet mráz po zádech.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ind předvádí kousky, při kterých běhá mráz po zádech zejména mužůmVideo: Caters News, AP

 
Článek

Čtyřiatřicetiletý Amandeep Singh ze severní Indie, mezi veřejností známý spíš jako „ocelový muž“, uzvedne i dva muže o váze 150 kilogramů naráz. Že to není nic zajímavého? Zapomněli jsme dodat, že jen svými zuby.

„Požádal jsem o zaznamenání do Guinnessovy knihy rekordů a nyní čekám na schválení,“ říká Amandeep.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Silák Amandeep má neuvěřitelnou síluVideo: Caters News, AP

Součástí jeho odvážných pokusů o zapsání rekordů je i zastavení 20 motocyklů vlastníma rukama, rozbití 53 skleněných lahví od piva holou rukou, a dokonce i zvládnutí několika úderů obrovským kladivem do rozkroku, jak můžeme vidět i ve videu.

„Snadno jsem uzvedl člověka nebo motorku, tak jsem si řekl, proč nezkusit být ještě lepší. Chtělo to tvrdý trénink, ale zafungovalo to. Teď se mi nemůže nic stát, dokonce ani když mi přes hlavu přejede auto,“ říká Amandeep.

Malý Herkules

Amandeep Singh se narodil v malé vesnici a jako sedmiletý začal s bojovým uměním. Když mu bylo 10 let, byl nejsilnějším chlapcem ve vesnici.

Teď není nic, co by miloval víc než zlepšování svých schopností a vymýšlení kaskadérských kousků, které není schopen udělat nikdo jiný než on. Jeho snem je stát se nejsilnějším mužem světa, který bude schopen utkat se dokonce i s nosorožcem.

„Po dlouhých letech tvrdé práce teď zvládnu více než 3000 druhů kaskadérských kousků. Jsem jediný, kdo je vždy ochoten udělat to, co jiní vidí jako nemožné,“ říká kaskadér.

Velký vzor pro syna

Díky jeho neuvěřitelným kouskům se stal senzací a má fanoušky po celé Indii. Přes 3000 studentů vyhledává indického ocelového muže, aby se od něj mohli učit karate a sebeobranu. Nicméně zatím nedostává žádné lukrativní nabídky, jak si představoval.

„Je to můj zápal pro hru, co mě motivuje stále na sobě pracovat a jít nad rámec svých možností. Není však dostatek peněz na to, povzbudit mladé, aby přišli a zkusili to,” dodává Amandeep.

Jeho devítiletý syn Bishavdeep Singh ho má za svůj velký vzor a je nadšený, jak je otec silnější a silnější. „Můj táta je jediný člověk na světě, kterému přejede přes hlavu auto a nic se mu nestane,” říká malý Bishavdeep.

Reklama

Výběr článků

Načítám