Hlavní obsah

Mladíci přebíhali dálnici, jednoho málem smetla motorka

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stoke-on-Trent

Víc štěstí než rozumu měli mladíci, kteří se zřejmě z lenosti rozhodli přeběhnout dálnici A50 v britském Stoke-on-Trent. Jednoho z nich přitom málem srazila projíždějící motorka, která ho minula o centimetry. Její řidič, který vše natočil kamerou na helmě, zůstal v šoku, uvedl server listu The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Motorka minula jednoho z chlapců jen o centimetryVideo: Caters News, AP

 
Článek

K incidentu došlo koncem července v podvečerních hodinách. Motorkář se vracel domů z práce, zrovna vyjel z tunelu, když najednou před sebou zahlédl dva chlapce, kteří utíkají přes vozovku. Třetího však až do posledního okamžiku neviděl.

„Chtěl jsem dupnout na brzdu, ale upřímně, neměl jsem na to moc času, byl příliš blízko. Jediné štěstí bylo, že utíkal tak rychle. Myslím, že neviděl ani on mě. Podle mě byli líní a nechtělo se jim chodit k přechodu,“ uvedl motorkář.

Poté, co umístil videozáznam pro výstrahu na sociální sítě, se o případ začala zajímat i místní policie. Mladíky identifikovala a poučila je o bezpečnosti silničního provozu.

Reklama

Výběr článků

Načítám