Hlavní obsah

Medvěd se dostal do auta a zavřel se tam, ven mu pomohli policisté

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v okresu Jefferson v americkém Coloradu jsou zvyklí na výjezdy související s divokými zvířaty. Případ z úterý však překvapil i je. Byli přivoláni k autu, v němž seděl medvěd. Kuriózní na případu je, že medvěd se do auta dostal, aniž by ho zvenku poškodil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd se dostal do auta, aniž by ho poničil, ven už mu to ale nešloVideo: Jefferson County Sheriff´s Office, AP

 
Článek

Když policisté přijeli na místo, našli medvěda uvnitř auta. Okénka byla zamlžená, musel tam tedy už být nějakou chvíli, uvedla agentura AP.

Majitel auta tvrdil, že když vůz opouštěl, byly dveře rozhodně zavřené. Medvěd tak musel otevřít dveře a nějak se nasoukat dovnitř, protože okna nebyla rozbitá.

Policisté došli k tomu, že nejbezpečnější bude otevřít dveře od zavazadlového prostoru. Jeden z dvojice tak učinil, zatímco druhý stál opodál s puškou v ruce. Zbraň však nebyla potřeba, vystrašená šelma se dala na útěk.

Zvenku auto sice nebylo poškozené, interiér ale medvěd pořádně rozcupoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám