Hlavní obsah

Otec podpořil svého syna po operaci mozku, nechal si na hlavu vytetovat jizvu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmiletému Gabrielovi Marshallovi z amerického Kansasu loni diagnostikovali nádor na mozku. Chlapec proto musel podstoupit operaci, po níž má na hlavě velkou jizvu. Gabriel se kvůli tomu necítil dobře, jeho otec se proto rozhodl, že mu zvedne sebevědomí a nechal si na hlavě udělat tetování, které odpovídá jizvě jeho syna.

Foto: Profimedia.cz

John a Gabriel Marshallovi a jejich jizvy

Článek

Operace se zdařila a Gabriel ukončil léčbu nádoru už před devíti měsíci. Jako pozůstatek mu zůstala jizva, která ho hodně znervózňovala.

„Řekl jsem mu, že když na něj lidé chtějí zírat, tak můžou civět na nás oba,“ uvedl Josh Marshall pro web Buzzfeed News.

Chlapcova jistota se tím opravdu posílila a další pozitivní ohlasy se dostavily poté, co jeho otec v souvislosti s nedávným Dnem otců vstoupil do soutěže charitativní organizace St. Baldrick’s Foundation, v níž otcové, strýcové a dědečkové zveřejňují fotky s oholenými hlavami v rámci solidarity s dětmi, které mají rakovinu.

Není velkým překvapením, že fotka Marshalla a jeho syna ukazující jejich shodné jizvy získala první místo. Jejich příběh se navíc rozšířil do celého světa.

Foto: Profimedia.cz

John a Gabriel Marshallovi a jejich jizvy

Reklama

Výběr článků

Načítám