Hlavní obsah

Dvacetiletá Američanka dokáže s fotbalovým míčem divy

– Placentia
Novinky, zkr

Američanka Caitlyn Schrepferová hrála fotbal od útlého věku. Pak ale přišlo zranění a se svým milovaným sportem musela skončit. Ne však úplně, začala se místo toho věnovat freestylu a s fotbalovým míčem dokáže dělat neskutečné věci.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dvacetiletá Američanka dokáže s fotbalovým míčem divyVideo: Caters News, AP

 
Článek

Dnes dvacetiletá Caitlyn z kalifornské Placentie hrála fotbal 15 let. Její otec byl trenér a bratři také hráli. V srpnu 2013 ale přišel zlom, když utrpěla poranění ohybače kyčelního kloubu. Jediné, čemu se mohla během rekonvalescence věnovat, bylo žonglování s míčem. A tomu nakonec plně propadla.

„Miluji vše, co s tímto sportem souvisí. Lidi, kteří jsou do něj zapojeni. Příležitosti cestovat do míst, kde jsem nikdy předtím nebyla. A výzvy, které přicházejí při trénování a tlačí vás ke zdokonalování se,“ uvedla pro agenturu Caters News.

V současné době je členkou losangeleského freestylového týmu Innovation LA, se kterým objíždí celý svět a ukazuje své dovednosti s míčem. Na poslední mezinárodní soutěži se umístila jako jediná žena v žebříčku top 16 freestylerů Severní Ameriky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám