Hlavní obsah

Michaele Dolinové se po Počasí nestýská

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Po dlouhých deseti letech opustila nedávno moderátorka a herečka Michaela Dolinová pořad Počasí a přesunula se do Snídaně s Novou. Přestože o počasí informovala ráda, nijak se jí po něm nestýská.

Článek

"Sama jsem čekala, co to udělá se mnou a mojí rodinou, nicméně musím říct, že se nostalgie vůbec nedostavila," svěřila se usměvavá Dolinová.

"Když vidím do studia přicházet Michala Jančaříka, tak ho už kolikrát ani pořádně nevnímám. Mám teď mnohem více možností, jak se vyjádřit, i když samozřejmě relace o počasí je zkušenost, na které stavím do dneška," poznamenala bývalá rosnička.

Změna plánů

Ranní pořad jí však zabere více času, a tak jejím největším problémem je skloubit práci v televizi s účinkováním v divadle. Kvůli přesunu musela letos Dolinová změnit letní cestování. Ačkoliv měla naplánovanou dovolenou, nemohla na ni podle přání odjet.

"Ale nedá se nic dělat, stejně bych letošní dovolenou trávila v Česku," podotkla Dolinová.

Reklama

Související témata:

Související články

Dolinová skončí s moderováním počasí

Televizní rosnička Michaela Dolinová se s počasím na Nově s největší pravděpodobností rozloučí. Pořadem bude provázet ještě měsíc a pak se podle svých slov...

Výběr článků

Načítám