Hlavní obsah

Hasiči v USA vytáhli z komína naháče. Hrál prý na schovávanou

Hasiči v americkém státě Iowa zachránili z komína nahého muže, který v něm uvízl. Pracovníky recyklačního střediska, z jehož komína se nemohl dostat, předtím podle agentury AP prosil, aby nevolali policii, protože si jen hrál na schovávanou.

Foto: Jeff Storjohann, ČTK/AP

Jordan Kajewski poté, co ho policie zadržela

Článek

Muž jménem Jordan Kajewski v komíně očividně strávil celou noc: ještě večer předtím, než byl objeven, se manželé Carrie a Brad Sappovi při třídění plechovek ve své firmě škádlili duchy, protože Brad slyšel nějaký šepot. Nakonec se druhý den ráno ukázalo, že neslyšel žádného ducha, ale naháče.

„Hrál jsem si se sestřenicí na schovávanou. Nevolejte policisty, potřebuji jen pomoc, abych se dostal ven,“ žádal Kajewski manžele. Ti ho ale neposlechli a přivolali i hasiče. Záchranáři nejdříve zamýšleli nezvaného hosta vytáhnout lanem, nakonec se ale rozhodli probořit do komína díru.

Foto: Jeff Storjohann, ČTK/AP

Policista zkoumá komín, v němž se naháč schovával

Ukázalo se, že muž měl s sebou oblečení, které leželo v komíně. Kdy a proč se svléknul, známo není. Také se podle carrollspaper.com neví, zda hru na schovávanou vyhrál. Jisté ale je, že ho policie obvinila z neoprávněného vniknutí na cizí pozemek.

Brad Sapp v muži z komína poznal zájemce o práci, kterého několikrát odmítl. Naposledy se dožadoval, aby byl zaměstnán aspoň na pár hodin. Sapp se domnívá, že si chtěl obhlédnout terén, aby se později do provozovny vloupal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám