Hlavní obsah

Dlouhý zápas přinesl pražské aréně párkový rekord

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestý a poslední finálový zápas české extraligy tuto neděli měl pro Sparťany hořké zakončení v podobě ztráty šance na vítězství tohoto ročníku ligy. Pražská O2 arena si však připsala aspoň jeden kuriózní rekord.

Foto: archiv O2 Areny

V neděli se prodalo v libeňské aréně přes 4000 párků.

Článek

Byly to nervy a ty se uklidňují nejlépe jídlem. A okolnosti nedělního zápasu hokejové playoff mezi Spartou a Libercem prodeji párků a klobás víc než napomáhaly.

Počítejte s námi - čas před zápasem, pauza po první, druhé a třetí třetině, přestávka před prvním a druhým prodloužením - celkem šest časových mezírek měli fanoušci hokeje tuto neděli, aby se masnou laskominou zasytili a uklidnili.

„Během šestého finále se prodalo přes čtyři tisíce hot dogů a klobás, přesně to bylo 4043, což je rekordní prodej v historii O2 areny během jednoho hokejového zápasu. Je to skvělý výsledek, ke kterému pomohly samozřejmě ty dvě přestávky navíc,“ uvedla fast food manažerka O2 areny Lenka Dušková.

Pro zajímavost, pokud by tyto uzenářské výrobky byly seřazeny za sebou, utvořily by hada dlouhého zhruba tři čtvrtě kilometru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám