Hlavní obsah

Hvězdou panoptika se stal pes se dvěma čenichy

Novinky, zkr
Los Angeles

Při pohledu na australského ovčáka Tobyho má člověk pocit, jako by viděl dvojmo. Pes má totiž dva čenichy. Kvůli svému neobvyklému vzhledu byl málem utracen, nyní se z něho ale stala jedna z hvězd kalifornského panoptika Venice Beach Freak Show, napsal server BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Toby se stal díky neobvyklému vzhledu hvězdou panoptikaVideo: youtube.com/venicebeachfreakshow, Reuters

 
Článek

Opuštěný Toby se potuloval ulicemi Fresna, kde ho odchytili ochránci zvířat a odvezli ho do útulku. Tam na něj náhodně narazil Todd Ray, majitel známého podniku, ve kterém ukazuje lidi i zvířata s nejrůznějšími odlišnostmi.

Okamžitě se rozhodl, že chlupáče adoptuje. Podle něj je Toby nejsladším psem na světě, který má kromě toho vynikající čichací schopnosti. Zvíře nyní žije s Rayovou rodinou a společnost mu dělá kromě jiného dvounohá čivava Pinky a pinč Rocky, který má pět nohou.

„Pro mě jsou neuvěřitelní! Jedinečnost nám ukazuje, že normálnost neexistuje. Ale smutnou věcí na tom je, že lidé raději nechají psa se dvěma čenichy utratit, než by ho adoptovali, a to jen proto, že vypadá jinak,“ poznamenal Ray, který je držitelem Guinnessova rekordu za chování nejvíce dvouhlavých zvířat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám