Hlavní obsah

Modrooký kocour je hitem sociálních sítí

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už téměř 400 tisíc lidí sleduje na sociální síti Instagram profil, jehož hvězdou není žádná celebrita nebo umělec, ale kocour jménem Coby. Můžou za to jeho až hypnotické modré oči kontrastující s bílou srstí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Modrooký kocour dobývá svět sociálních sítíVideo: Reuters

 
Článek

Cobyho majitelka Rebecca Schefkindová z New Yorku rozpoznala potenciál svého mazlíčka už v době, kdy mu bylo jen pár měsíců, a založila mu proto účet na zmíněné sociální síti.

Fotky v březnu ročního kocoura následně začaly přibývat rychlým tempem. Zachycují ho v různých každodenních situacích, ale také v převlecích. Nezdá se však, že by byl Coby z oblečků vždycky zrovna nadšený.

Schefkindová ale tvrdí, že Coby je hravý a milující kocour. Na Instagramu popisuje že „má rád tuňáka, kradení přikrývek a hraní si s kačenkou ve vaně“.

Cobyho účet dle vyjádření na svém blogu původně zakládala jen jako vtip a vůbec nepočítala, že by se mohl setkat s takovým úspěchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám