Hlavní obsah

Šéfka šokovala zaměstnance odměnou za jejich práci

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šéfka jedné britské společnosti zabývající se podnikáním v cestovním ruchu se rozhodla, že oslaví 10. výročí založení firmy ve velkém stylu. Všem 32 zaměstnancům slíbila celodenní výlet do zábavního parku, ale nakonec se z toho vyklubalo něco mnohem atraktivnějšího.

Foto: Profimedia.cz

Na zaměstnance teď čekají tropické pláže. Ilustrační foto

Článek

Helen Biltonová, jejíž firma The Group Company sídlí v anglickém Yorku, původně přemýšlela o obyčejné oslavě pro zaměstnance a obchodní partnery, ale brzy to zamítla.

„Řekla jsem si, že lidé, kteří si doopravdy zaslouží odměnu, jsou ti, kteří tu odvádí skvělou práci,“ citoval ji York Press.

Na pravidelné měsíční poradě proto ostatní vyzvala, ať si sami řeknou, co by chtěli dělat. Někdo navrhl jít do nedalekého zábavního parku Flamingo Land a Biltonová se toho chytla.

Jenže už předtím měla v hlavě úplně jiný nápad a zaměstnance chtěla jen poškádlit. Strávit celý den v zábavním parku sice není vůbec špatná alternativa k běžnému pracovnímu dni, na podřízené ale čekala mnohem zajímavější cesta. Na další poradě jim totiž šéfka řekla, že výlet do parku se nekoná, protože letí na tropický Barbados.

„Nemohli tomu uvěřit. Mysleli si, že si dělám legraci,“ dodala Britka s tím, že pro ni je důležité, aby se její zaměstnanci cítili dobře odměněni. Není tak překvapením, že na ostrově pro ně zamluvila celou řadu aktivit jako třeba výlet na katamaránu nebo na safari.

„Všichni tvrdě pracují, za což jsem vděčná, takže jsem ráda, že je můžu takto odměnit,“ řekla Biltonová.

Reklama

Výběr článků

Načítám