Hlavní obsah

Žena prý vyhrála v loterii. Los ale vyprala v kalhotách

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O druhou polovinu jackpotu britské národní loterie v rekordní výši 66 miliónů liber (2,4 miliardy korun) se podle britských médií přihlásila její údajná výherkyně. Má to však jeden háček – 48letá žena vítězný los omylem vyprala s kalhotami a sázenka teď není zrovna čitelná.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

První polovinu jackpotu vyhrál manželský pár ze Skotska, který je teď bohatší o 33 miliónů liber. Předchozí rekordní jackpot přitom činil 22,6 miliónu liber. [celá zpráva]

Druhou polovinu výhry si podle webu listu The Daily Telegraph nárokuje 48letá Susanne Hinteová z města Worcester. Na los si vzpomněla poté, co jí její dcera řekla, že slyšela, že byl druhý vítězný los prodán právě ve Worcesteru. Jenže když zjistila, že sice trefila vítězná čísla, ale na losu je po vyprání špatně čitelné datum i čárový kód, spustily se z ní „potoky slz“.

Žena, která je původem z Německa, ale ve Spojeném království už podle sousedů žije desítky let, se ale nevzdala a s losem šla do obchodu, kde ho koupila.

„Je to moc milá paní. Dal jsem její los do sáčku, abych zabránil dalšímu poškození, a pak jsem jí poradil, aby ho zaslala do loterijní společnosti ke kontrole,“ uvedl v neděli pro web listu The Daily Mail prodavač Natu Patela.

Už ji prosí o peníze

Zástupce společnosti Camelot, která loterii provozuje, potvrdil, že o případu ví.

Hinteová tak teď musí čekat na verdikt loterijní společnosti. Pokud by si ale svůj nárok vymyslela a snažila se o podvod, tak na to už teď tak trochu doplatila, protože se setkala s odvrácenou stranou vítězství v loterii.

„Už jí přišlo mnoho dopisů od lidí, kteří prosí o peníze,“ citoval The Daily Telegraph ženinu dceru Natashu Douglasovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám