Hlavní obsah

Vtipálek šokoval v restauraci „nadpřirozenou“ silou

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rahat Hossain, který je známý díky svým videím s různými vtípky, zveřejnil další povedený počin. V jednom fastfoodu v Los Angeles si hrál na rytíře Jedi. A ačkoliv se zpočátku zdálo, že se jedná jen o hloupý vtip, nakonec všechny překvapil.

Kouzelník šokoval lidi u občerstveníVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Rahat přišel do restaurace a objednal si hot dog. Nechtělo se mu platit, tak se snažil jako rytíř Jedi vnutit prodavači myšlenku, že mu jídlo dá zadarmo. To ale samozřejmě nefungovalo a ostatní hosté jen zakroutili s nepochopením hlavou.

Situace se však obrátila o pár momentů později. Mladý vtipálek si chtěl vzít kečup od jiného hosta, nenechal si ho však podat a k překvapení přítomných si ho efektně přitáhl za použití „síly“. Jednu dívku tím dokonce vylekal natolik, že utekla pryč.

Hossain řekl agentuře Reuters, že je obrovským fanouškem Star Wars a vždy si přál vytvořit vtípek založený na filmech. Jak trik provedl, už ale neprozradil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Dva vtipálci zcela zmátli obsluhu v drive throughVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Související články

Vtipálci dokonale zmátli obsluhu fastfoodu

Dva známí internetoví vtipálci Jack Vale a Rahat Hossain spojili své síly, aby vytvořili originální scénku, při níž nachytali zaměstnance podniku s rychlým...

Výběr článků

Načítám