Hlavní obsah

Zrušená svatba se stala požehnáním pro bezdomovce

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se na poslední chvíli zruší svatba, je to obvykle malá tragédie pro všechny zúčastněné. Nejinak tomu bylo i při svatbě v Kalifornii, kdy se prý partneři dohodli na zrušení svatby necelých 48 hodin předem. Vzhledem k tomu, že rezervace byly nevratné, rozhodla se matka nevěsty, že by připravená hostina aspoň mohla nakrmit bezdomovce a udělat krásný den jim.

Foto: Profimedia.cz

Svatba se ne vždy podaří. Někdy se dokonce ani neuskuteční. Důležité je zkusit si zachovat zdravý nadhled.

Článek

Matka nevěsty Kari Duaneová byla zdrcená, když se dozvěděla, že se svatba její dcery ruší. Vše bylo o to složitější, že si partneři rozhodli zakoupit balíček od svatební společnosti, který byl nevratný, a tak nebylo možné ani dílčí části zrušit a minimalizovat tak ztráty. Balíček, jen tak pro informaci, vyšel v přepočtu na 830 tisíc korun.

Rodina nevěsty neváhala a místo toho, aby vše zcela zrušila, tak vyhlásila hostinu pro bezdomovce. Na steak, lososa, salát a další delikatesy jich nakonec dorazilo devět desítek. Jeden z nich, Abdulláh Rašad, dorazil i se svou manželkou a pěti dětmi.

„Když si procházíte těžkým obdobím a marně se snažíte umožnit své rodině něco trochu odlišného, je to opravdové požehnání,” řekl Rašad zdejší televizní stanici KCRA.

Odletí do Belize

Matka nevěsty měla prý následně z celého dne smíšené pocity: „Ačkoliv mně i mému manželovi bylo velmi líto naší dcery, bylo opravdu příjemné vidět tolik lidí, jak si upřímně užívají jídlo.“

Drobnou útěchou pro matku i její dceru pak může být ještě to, že součástí svatebního balíčku byla i cesta do karibského ráje a oblíbené destinace pro svatební cesty - Belize. Nevěsta na ni nakonec odletí se svou matkou v neděli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám