Hlavní obsah

Oddělili je jako malé, teď se po desetiletích náhodou shledaly

Neuvěřitelná náhoda svedla dohromady po mnoha letech dvě sestry původem z Jižní Koreje, které jako malé děti adoptovaly nezávisle na sobě dvě americké rodiny. Ženy, které pracují jako zdravotní sestry, se po desítkách let potkaly v jedné floridské nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Sestry přijaly neskutečnou náhodou do stejné nemocnice. Ilustrační foto

Článek

Ženy ve věku 46 a 44 let upoutala nápadná podoba; pak si vyprávěly o téměř stejném osudu, který je v životě potkal. Hlavně ta starší vzpomínala s bolestí, že měla sestru, o níž pak už nic nevěděla. A jako první pomyslela na to, jaká by to byla náhoda, kdyby byly příbuzné.

"Připadalo mi to příliš krásné, než aby to byla pravda. Ale nedalo mi to a naléhala jsem, abychom podstoupily test DNA, abychom měly klid," svěřila se Holly Hoyle O'Brienová, rozená jako Sinová listu The Sarasota Herald-Tribune. Výsledky byly překvapivé.

"Byla jsem v naprostém šoku, krve by se ve mně nedořezal," reagovala mladší Meagan Hughesová.

"Třásla jsem se, byla jsem v úplné extázi. V hloubi duše jsem věděla, že moje sestra někde je," doplnila ji starší O'Brienová.

Sestry mají nyní v plánu strávit společnou dovolenou. A starší, která je bezdětná, se těší na to, že seznámí se svými dvěma neteřemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám