Hlavní obsah

Natočil, jak jede po okresce 185 km/h. Stíhá ho policie

Jet po silnici 185 kilometrů za hodinu se sice nesmí ani v Kanadě, když vás ale nechytí, trestu se samozřejmě bát nemusíte. Třiačtyřicetiletý Sheldon Karl Skulmoski se ovšem při řízení natočil a video dal na sociální síť. Teď ho policie stíhá za překročení povolené rychlosti o 95 km/h, uvedl server Winnipeg Sun.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž si svou jízdu v rychlosti 185 km/h natočil a zveřejnilVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Muž se prohřešku dopustil v okolí města Swan River ve státě Manitoba, ve kterém je maximální povolená rychlost 90 kilometrů za hodinu.

Policie na video narazila den poté, co ho Skulmoski dal na Facebook. Na základě záběrů, na kterých řidič fordu jede nepřipoutaný po dvouproudé silnici a ještě se přitom točí, byl Kanaďan obviněn z několika trestných činů.

„Naštěstí byl ten den slabý provoz,“ řekl Winnipeg Sun policejní mluvčí Bert Paquet. Ve 43 letech je přitom podle policistů Skulmoski mnohem starší než řidiči, kteří se těchto přestupků většinou dopouštějí.

„Obvykle toto chování spojujeme s mladší věkovou skupinou,“ doplnil Paquet s tím, že zveřejněním videa na sociální síti usnadnil hříšník vyšetřovatelům práci.

Skulmoski ale podle Winnipeg Sun popřel, že by seděl za volantem. „Je to nespravedlivé. Moje jméno se začíná rozmazávat všude. Každý může vložit cokoliv na Facebook,“ uvedl hříšník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám