Hlavní obsah

Bál se vzít potápěčské hodinky do bazénu. Krutě se mu to vymstilo

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si, že máte potápěčské hodinky s nadstandardní vodotěsností, ale rozhodnete se, že si je raději nevezmete do bazénu, protože je to cenný sběratelský kousek, a místo toho je necháte ve skříňce v šatnách. Co se asi tak může stát...

Foto: Toronto Police

Rolex Sea-Dweller 1665

Článek

Podobný přístup měl jeden 46letý muž z Toronta, který si šel zaplavat do bazénu tamního hotelu Chelsea. Do skříňky v šatnách zamkl své věci včetně hodinek Rolex, konkrétně modelu Sea-Dweller 1665 (double red).

Jenže když se vrátil z bazénu zpět, byly jeho hodinky fuč. Jejich hodnotu nelze přesně určit, protože není znám jejich detailní stav, policie však uvádí částku 25 tisíc kanadských dolarů, což je v přepočtu asi 450 tisíc korun.

Je otázkou, zda šel zloděj najisto nebo zda vůbec věděl, co krade. Podstatné však je, že takové hodinky je možná lepší nenechávat ani v trezoru na recepci.

Ke krádeži došlo už v půlce července, torontská policie ale zveřejnila detaily s žádostí o pomoc veřejnosti až tento týden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám