Hlavní obsah

Když se dvojčatům narodí dvojčata. Už podruhé

Jmenují se Kerri a Kelli, jsou to učitelky na stejné škole a vdaly se za své nejlepší kamarády. A taky to jsou to identická dvojčata, kterým se před čtyřmi a třemi lety narodila také dvojčata. A aby toho nebylo málo, v létě dámy zjistily, že jsou v očekávání opět. Jak jinak než s dvojčaty.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

První pár dvojčat se sestrám Kerri Bunkerové a Kelli Wallové z utažského Lindonu narodil po oplodnění ve zkumavce, protože dlouho nemohly otěhotnět, napsala agentura AP. Další pár dvojčat sestry očekávají na jaře, v dvoutýdenním rozestupu. „Byl to jeden šok za druhým, který trval celé léto“ popsala AP zjištění Bunkerová.

Podle ní i její sestry je chování dvojčat velmi podobné, stejně reagují ve společnosti i vůči sobě. Protože jsou identickými dvojčaty, tedy narozenými z jednoho oplodněného vajíčka, jejich okolí si je často plete. Jejich děti jsou naštěstí dvojvaječnými dvojčaty, takže u nich je rozlišení podoby jednodušší.

Symetrie rodiny Bunkerových a Wallových má však nakonec jednu drobnou vadu na dokonalosti. Kerri má totiž ještě dvouletou dceru Sadie a k té sourozenec do páru schází.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám