Hlavní obsah

Naštvaný zákazník rozmlátil luxusní mercedes, nelíbila se mu kvalita servisu

Novinky, vps

Případů, kdy nespokojený majitel z frustrace rozmlátil svůj luxusní automobil, už několik pamatujeme. Nejnověji se do této skupiny v pátek zařadil jeden muž v Jižní Koreji. Svému mercedesu udělal facelift golfovou holí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nespokojený zákazník rozmlátil svůj luxusní Mercedes golfovou holíVideo: Reuters

 
Článek

Naštvaný Jihokorejec si koupil Mercedes s63 AMG v březnu u dealera ve městě Kwangdžu, uvedla agentura Reuters. Auto mělo neustále problém s motorem, v servisu to však nedokázali vyřešit.

Když mu motor vypověděl službu už počtvrté, nechal auto odvézt rovnou před pobočku, protože po třetí poruše měl dostat slib, že mu v případě další závady auto vymění nebo vrátí peníze. Na pobočce však 33letému muži řekli, že nemůžou nic dělat, dokud se jejich šéf nevrátí z pracovní cesty.

BEZ KOMENTÁŘE: Nebyl spokojený se servisem, tak nechal rozmlátit své maseratiVideo: LiveLeak.com

To už bylo na majitele mercedesu moc. Zatmělo se mu před očima a vyrazil rovnou ke kufru, z něhož vytáhl golfovou hůl a jal se na protest svého miláčka ničit. Udělal to opravdu důkladně – karoserie vypadala jako ementál a jeho hněvu neunikla ani světla nebo okna.

Podle místní policejní stanice autosalón podal v sobotu na muže žalobu, protože jim prý překážel v práci. Ve středu ji ale podle Reuters zase stáhl a začal se zákazníkem vyjednávat.

Reklama

Výběr článků

Načítám